Tratament pentru sinuzita: Oxigen Ozonoterapia

Sinuzita este o inflamatie a sinusurilor paranazale, care se poate datora unei infectii, alergii sau unor probleme autoimune. Cele mai multe cazuri de sinuzita sunt datorate unor infectii virale si se rezolva pe parcursul a zece zile.

Pe langa tratamentul clasic recomandat de medici in cazul sinuzitei, exista si o terapie speciala, care te va ajuta sa scapi de disconfortul simptomelor cauzate de sinuzita cat ai zice…ozon.

Tratamentul recomandat este oxigen ozonoterapia, terapie cu actiune anti-inflamatorie atat de utila in cazul acestei afectiuni. Actiunea anti-inflamatorie a ozonului se explica prin capacitatea sa de a bloca sinteza acelor substante ce intretin inflamatia in tesuturi.

Ozonul sterilizeaza tractul respirator si dizolva depunerile de mucus si impuritatile din sinusuri, nas, bronhii si alveolele pulmonare. Ca tratament pentru sinuzita, ozonoterapia s-a dovedit a fi extrem de eficienta si lipsita de riscuri: nu dezvolta reactii adverse, nu genereaza alergii sau intolerante.

DA UN SHARE sa vada si prietenii tai !

Pentru programari sunati la 0726 705 636

PROGRAMĂRILE SE VOR FACE NUMAI: TELEFONIC

Cabinetul si-a reluat activitatea PROGRAMĂRILE SE VOR FACE NUMAI: TELEFONIC

Vor exista mai multe modificări privind modul de viață cu care eram obișnuiți înainte de starea de urgență. Un aspect care va fi la fel e...