Cum actioneaza terapia cu oxigen-ozon?



Principiul de functionare este simplu: oferirea unui amestec de ozon-oxigen tesutului vatamat, la nivel celular ce are urmatoarele efecte biologice pozitive:

📌dezinfectant si trofic
📌antialgic
📌antibacterian si antiviral
📌antiinflamator si imunomodulator
📌imbunatatirea transportului oxigenului in organism, chiar si in zonele distale (unde microcirculatia poate fi ingreunata sau blocata prin acumularea de toxine) prin scaderea vascozitatii sangelui, redeschiderea capilarelor (in limita functionalitatii), cresterea transferului de oxigen de la nivelul globulelor rosii la organe, muschi etc.
📌activarea enzimelor ce blocheaza productia in exces a radicalilor liberi (efect antiaging)


Ne găsiți și pe youtube!
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
http://bit.ly/2zwory2

AutoHemoterapia cu oxigen-ozon, tratament 100% natural si sigur, fara reactii adverse!

Intareste-ti sistemul imunitar, inlatura oboseala si recapata-ti starea de bine cu ajutorul AutoHemoterapiei cu oxigen-ozon, tratament 100% natural si sigur, fara reactii adverse!
Autohemoterapia majora este singura metoda medicala cunoscuta care permite cresterea capacitatii de lupta a organismului impotriva acestor inamici ai vietii si sanatatii noastre. Autohemoterapia majora se poate aplica persoanelor sanatoase, profilactic.
Aceasta metoda stimuleaza sistemul imunitar al organismului, creste capacitatea de efort fizic si intelectual si confera o stare de bine imediat dupa ce este realizata.
Ne găsiți și pe youtube!
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
http://bit.ly/2zwory2
Efectele benefice ale terapiei cu ozon:

Au fost derulate numeroase studii pentru a pune in evidenta partile bune si rele ale acestei terapii inovatoare. Beneficiile noi terapii au facut ca aceasta sa se adreseze multor afectiuni medicale, in timp ce efectele negative se pare ca nu exista. Cele mai importante proprietati medicale ale ozonoterapiei includ:

- antibacterian, antifungic si virustatic

- imunostimulant si detoxifiant

- imbunatateste circulatia sangvina

- antidepresiv si revitalizant

- antiinflamator, antalgic si miorelaxant(reduce durerea si relaxeaza musculatura)

- potenteaza actiunea insulinei scazand glicemia

- creste rezistenta la efort si capacitatea de memorare

- scade valoarea colesterolului seric si normalizeaza transaminazele

- creste acuitatea vizuala

- efect imunosupresor in concentatii crescute (boli autoimune)

OZONUL NU ARE EFECTE COLATERALE, INCIDENTE SAU ACCIDENTE DACA TRATAMENTUL A FOST CORECT EFECTUAT DE CATRE MEDICI PREGATITI PRIN INTERMEDIUL CURSURILOR DE EDUCATIE MEDICALA CONTINUA.


PROGRAMĂRILE SE VOR FACE NUMAI: TELEFONIC

Cabinetul si-a reluat activitatea PROGRAMĂRILE SE VOR FACE NUMAI: TELEFONIC

Vor exista mai multe modificări privind modul de viață cu care eram obișnuiți înainte de starea de urgență. Un aspect care va fi la fel e...